Информация
Поиск
Мы очень любим, когда Вы пишете нам отзывы. Ведь именно они помогают нам становиться лучше.
Отзывы о нашей работе можно оставить прямо на этой странице, в блоке, который размещен ниже
Или на других наших страницах и сервисах:
Фейсбук отзывы Локерс
google мой бизнес отзывы Локерс
google maps отзывы Локерс
Хотлайн отзывы Локерс
{Все Ценыо тзывы Локерс
4.9
Количество отзывов 85
5
96%
4
2%
3
0%
2
0%
1
0%
Оля
2022-06-21 16:18:53
Доброго дня. Дуже задоволена консультацією Вашого співробітника і швидкою доставкою. І Вам дуже дякую.
Акімова Юлія
2022-06-13 10:39:01
Дякую. Все супер!!!
Наталія
2022-06-09 11:02:03
Доброго дня. Дуже задоволена консультацією Вашого співробітника і швидкою доставкою. І Вам дуже дякую.
Игорь
2022-06-09 11:01:43
Благодар, покупкой доволен
Світлана
2022-06-09 11:01:19
Все сподобалося, обслуговування чудове, з менеджером приємно було спілкуватися. Молодці. Всім буду радити ваш інтернет-магазин LOCKER's" . Дякую
Микола
2022-06-09 09:46:12
Досвід співпраці був дуже позитивний. Незважаючи на війсковий стан замовлення швидко отримав.
Валерій
2022-06-09 09:10:25
Рекомендую. Товар в наявності. швидко. Все на вищому рівні. Дякую.
Александр
2022-01-13 08:50:45
Все очень оперативно, молодцы. Работают отлично и весьма гибко
Атомсервіс
2021-12-13 18:26:44
Дуже оперативно, якісно, рекомендую!
Вадим
2021-11-01 11:14:52
Все дуже оперативно. Токен надіслали наступного дня після оплати. Все працює. Отримав також технічну консультацію, щодо встановлення програмного забезпечення і подальшого замовлення електронного цифрового підпису. Цілком задоволений.
Дмитрий
2021-10-12 11:24:45
Все прошло быстро и без проблем. Ключ работает.
Сніжана
2021-09-20 15:25:18
Дуже сподобалось:обслуговування, доставка, якість. Рекомендую
Ірина
2021-08-09 12:09:07
Мені дуже сподобався сервіс - я отримувала всю інформацію про стан замовлення. Якістю продукту теж задоволена
Світлана
2021-08-02 11:13:05
Все чудово! Товар, обслуговування, доставка! Рекомендую
Олег
2021-07-02 11:13:50
Якісне та швидке обслуговування! Щиро вдячний!
Показано с 1 по 15 из 85 (всего 6 страниц)