Information
Search
Ми дуже любимо, коли Ви пишете нам відгуки. Адже саме вони допомогають нам ставати краще.
Dsluerb про нашу роботу можна залишити прямо на цій сторінці, в блоці, котрий разміщено нижче
Або на інших наших сторінках та сервісах:
Фейсбук відгуки Локерс
google мій бізнес відгуки Локерс
google maps відгуки Локерс
Хотлайн відгуки Локерс
Все Цены відгуки Локерс
4.9
Кількість відгуків 78
5
96%
4
3%
3
0%
2
0%
1
0%
Александр
2022-01-13 08:50:45
Все очень оперативно, молодцы. Работают отлично и весьма гибко
Атомсервіс
2021-12-13 18:26:44
Дуже оперативно, якісно, рекомендую!
Вадим
2021-11-01 11:14:52
Все дуже оперативно. Токен надіслали наступного дня після оплати. Все працює. Отримав також технічну консультацію, щодо встановлення програмного забезпечення і подальшого замовлення електронного цифрового підпису. Цілком задоволений.
Дмитрий
2021-10-12 11:24:45
Все прошло быстро и без проблем. Ключ работает.
Сніжана
2021-09-20 15:25:18
Дуже сподобалось:обслуговування, доставка, якість. Рекомендую
Ірина
2021-08-09 12:09:07
Мені дуже сподобався сервіс - я отримувала всю інформацію про стан замовлення. Якістю продукту теж задоволена
Світлана
2021-08-02 11:13:05
Все чудово! Товар, обслуговування, доставка! Рекомендую
Олег
2021-07-02 11:13:50
Якісне та швидке обслуговування! Щиро вдячний!
Анна
2021-06-22 15:06:02
Якісне та швидке обслуговування!дуже дякую!
Аня
2021-06-17 20:07:56
Привезли в защищенной пластике. Всё работает
Анатолій Чумаченко
2021-06-10 11:19:22
Гарний Сервіс та швидка доставка!!!!Дякую!!!!
Інна
2021-05-07 12:30:01
Надійна компанія з якісним товарів і прекрасним сервісом. Знаємо не один їх товар і всім дуже задоволені! Будемо ще звертатися і всім рекомендуємо)
Тетяна
2021-04-20 13:11:21
Наш державний заклад замовляв Електронний ключ "Алмаз-1К", 3 шт. Сервісом задоволені на 100%! Менеджери надали чітку консультацію щодо замовлення, через декілька хвилин отримали договір на безготівковий платіж, через годину нам була оформлена покупка і відправлена посилка з товаром та відповідними документами, наступного дня ми отримали товар. Ключі працюють, якістю, ціною та сервісом задоволені! Рекомендуємо!!!
Іван Анатолійович
2021-04-05 13:00:55
Доступна ціна + швидка доставка
Ярослава
2021-04-05 11:27:03
Працюють з мінімальними замовленнями, що не завжди зустрічається. Актуальна ціна, відповідна якість, оператина робота менеджерів, швидка доставка. Рекомендую продавця!!!!
Показано з 1 по 15 із 78 (всього 6 сторінок)