Information
Search

Підсумки участі Locker's в міжнародній виставці AutoTechService

Хочемо поділитися результатами нашої участі в 26-й міжнародній виставці для професіоналів сфери автосервісу і післяпродажного обслуговування автомобілів «Автотехсервіс», яка проходила в Києві з 29 травня по 1 червня.
Ми представили до уваги відвідувачів вже добре відомі протиугінні екрануючі чохли для автоключей. Продукція викликала інтерес у гостей заходу. Серед плюсів автолюбителі виділили наявність розмірного ряду чохлів, якісне виконання і простоту використання. Кілька дилерів висловили бажання співпрацювати з нами.
Також ми представили нашу новинку - Locker Block. Це пристрій, який захищає автомобіль від викрадення методом ретрансляції, але не в пасивному режимі, як наші екрануючі чохли, а абсолютно новим - активним методом! Невеликий брелок генерує спеціальну цифрову перешкоду, яка заважає коректному використанню зловмисниками сигналу зі смартключа.
Власники авто в цілому поставилися скептично до нашого винаходу: ну ще одна протиугінна система, знову «винайшли велосипед» ... Але ось співробітники СТО, електронники та ті, хто займається сигналізацією і подібними речами, навпаки, надміру зацікавилися новинкою!
Ми випустили тестову партію Locker Block в кількості 50 штук. На виставці і протягом тижня після неї ми роздали, а також розіслали поштою по Україні ці пристрої всім бажаючим (електронникам і автосервісам) для тестування в роботі з різними марками і моделями авто, різними типами сигналізації. Результати перевірки «в польових умовах» будуть проаналізовані, після чого функціонал пристрою буде доопрацьовано. І тільки після тестів і доробок ми зможемо випустити продукт на ринок.
Кілька недоліків в роботі Locker Block були виявлені безпосередньо під час виставки, на стендах провідних виробників протиугінних систем. Їх виправлення вже внесено в програму доопрацювання. Після отримання зворотного зв'язку від наших тестерів ми плануємо випустити вдосконалену версію в більш зручному дизайні - з компактним і привабливим корпусом.
Дякуємо всім гостям нашого стенду, а також організаторам і учасникам виставки «Автотехсервіс»! До нових зустрічей!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Популярні Статті
Інструкція по роботі з токенами SecureToken-337
Токени ТОВ «АВТОР» 337 серії є смарт-карти з пластиковим або металевим роз'ємом:SecureToken 337M - з пластиковим USB роз'ємом.SecureToken 337К - з металевим.Crypto Cart 337 - вона відрізняється тільки..
35629
Особистий ключ електронного підпису розміщено на незахищеному носії інформації - що робити
Платники при відправці електронних документів фіскалам (подачі декларації / відправлення податкових на реєстрацію) починаючи з 16 квітня 2019 року стали отримувати квитанції з попередженням про те, що..
29186
Інструкція по роботі з токенами Алмаз-1К, Кристал-1
Токени Інституту Інформаційних Технологій представляють собою смарт-карти в пластиковому або металевим корпусі, умовно їх можна розділити на три моделі: Алмаз-1К в пластиковому або в металевому кор..
18455
Глушилка, джаммер або пригнічувач радіосигналів: що це таке і навіщо воно мені
Все перераховане відноситься до одного пристрою, призначення якого - створити перешкоди для радіоканалу. Інша техніка, яка працює на заглушеній частоті, перестає передавати і приймати сигнали в радіус..
17547